Covid-19

Stimati pacienti, perioada in care nu ne-am vazut se apropie de sfarsit. Din fericire, avem o data aprobata de guvern, asteptam si normele Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania, caci ele vor fi cele care ne vor ghida. Sigur vom avea limitari (de timp, de numar de pacienti, de manopere clinice), ceea ce e absolut normal pentru perioada prin care am trecut cu totii si care, din pacate, inca nu e incheiata, ci, doar atenuata. In tot acest timp, echipa SMILE ACADEMY, pentru a-si limita dorul si nelinistea ca nu suntem aproape de dumneavoastra, a incercat sa faca ceva benefic pentru pacienti. Pe langa revizuirea unor fise si planuri de tratament mai complicate, pe langa cursurile online de perfectionare la care am participat, am revizuit protocoalele de sterilizare, luand totodata si o serie de decizii: igienizarea completa a clinicii, cu dezinfectarea tuturor suprafetelor, a peretilor, pardoselilor, sterilizarea aerului,din toate incaperile etc. Achizitionarea unor echipamente de sterilizare, imagistica si sonorizare. Vom avea, de asemenea, si un plus la echipamentele individuale de protectie. Speram, la revedere, sa va surprindem placut. 

De asemenea, va informam ca, in cateva zile, in functie de momentul programarii dumneavoastra avuta in perioada 24.03 -15.05 2020, doamnele de la receptie va vor contacta telefonic pentru reprogramare. Din punctul nostru de vedere, suntem pregatiti sa facem eforturi suplimentare pentru a reusi sa ii vedem pe toti pacientii in cat mai scurt timp, prin lungirea programului de lucru. Totodata, vor fi anumite restrictii pe care vi le vom prezenta. Apelam, in acest sens, la bunavointa si intelegerea pacientilor nostri care sunt cei mai buni pacienti si cu care ne mandrim. Vor avea prioritate urgentele majore cum sunt DUREREA, HEMORAGIA si INFECTIA, pentru ca acestea pot produce cele mai mari complicatii. Insa, in ordine cronologica, ne vom ocupa de toti pacientii. 

Reguli preliminare care vor fi aplicate, in consens cu reglementarile Colegiului Medicilor Stomatologi si a Ministerului Sanatatii, in vederea reducerii la maxim a posibilitatii raspandirii noului corona virus:

Va multumim pentru intelegere, va multumim pentru ingaduinta si, bineinteles pentru incredere. Noi suntem pregatiti pentru siguranta pacientilor nostri. A fost o perioada grea, dar, trebuie sa vedem lucrurile pozitive: timpul petrecut cu familia (DE NEPRETUIT) si pastrarea sanatatii (care, nu-i asa, e cea mai importanta dintre toate).

Sa ne vedem sanatosi in cateva zile!!

 Echipa SMILE ACADEMY